Podcastok a Sportmindset vendégszereplésével

Webb by Szitár Laura & Sportmindset közös podcast epizódjai

Talán egyszer majd annak is eljön az ideje, hogy saját podcast csatornát indítsak, addig azonban itt a blogon Podcast címkével a címben hozom azokat a beszélgetéseket, amelyeket vendégszereplőként folytattam kedves ismerőseim csatornáin. Fogadjátok őket szeretettel, és látogassatok el a vendéglátóim oldalaira is!

Webb podcast by Szitár Laura

A Webb by Szitár Laura brand egy fantasztikus, online vállalkozókat támogató műhelyt takar, amit a húgom alapított. A számtalan innovatív szolgáltatásuk mellett Laura egy saját podcast csatornát is hostol, ahol mindig friss és releváns tapasztalatokat oszt meg hallgatóival a saját szakterületeiről illetve interjú vendégeivel beszélgetve időnként azon túlról is. Nagyon erős kötelék van közöttünk a testvéremmel, többek között sok éves kosárlabda múlt is, ezért külön öröm, hogy Sportmindset coaching megközelítésemmel én is állandó beszélgetőtársa lehetek.

NewDoor podcast

A NewDoor podcast kedves kolléganőm Antóny Kornélia heti beszélgetős műsora. Nelly izgalmas, és sokakat érintő, gyakran mély, elgondolkodtató témákat dolgoz föl szinte minden alkalommal egy, az adott témában valamiért rendkívül hiteles beszélgetőpartnerrel.

Previous
Previous

Webb Podcast: self-talk Sportmindset módra

Next
Next

Magyarul is megjelent Tim Gallwey: A belső játszma – Tenisz